Yoga

Yoga

Ontdek het uitgebreide Yoga aanbod van Lomar Sportvilla in Dieren

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Club Yoga
Club Yoga

Voor iedereen die bewust wil werken aan een sterk en flexibel lichaam. Je werkt aan kracht, flexibiliteit, balans en interne rust. Club Yoga is uitdagend dankzij de diverse body & mind stromingen.

Yin Yoga
Yin Yoga

Ontdek de helende kracht van Yin Yoga en de positieve effecten ervan op lichaam en geest. Yin Yoga is een rustige en meditatieve yogastijl, waarbij de houdingen 3-5 minuten worden aangehouden. De houdingen richten zich op de diepste weefsels van het lichaam, zoals bindweefsel, ligamenten en de meridianen, om zo eventuele spanningen en blokkades los te kunnen laten.

Yin Yoga met fasciaballen
Yin Yoga met fasciaballen

Fascia is bindweefsel, een fascinerend netwerk wat het menselijk lichaam samenhoudt en verbindt tot in iedere cel, elk orgaan, de gewrichten en spieren. In dit netwerk kan disbalans ontstaan door bijvoorbeeld een operatie, blessure of emotionele blokkade. Wanneer je Yin Yoga combineert met fasciaballen kun je het fascia en het meridianen netwerk dieper bereiken, zowel op fysiek als emotioneel niveau.

Yang Yoga
Yang Yoga

Yang Yoga is een actieve vorm van yoga. Je gaat relatief vlot door de houdingen heen, waardoor er een flow van beweging ontstaat. - Actief en dynamisch - Warmt het lichaam op - Geeft energie - Maakt sterker en leniger.

Yang Yoga only for men
Yang Yoga only for men

De Yang Yoga les speciaal gericht op mannen.

Yoga Nidra
Yoga Nidra

Dit is een vorm van geleide meditatie. Tijdens de Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau. Hierbij balanceer je als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen. Je werkt naar deze staat door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Zo kan je fysiek, mentaal en emotioneel tot ontspanning komen.

Critical Alignment
Critical Alignment

Je maakt gebruik van verschillende tools, zoals een rubberen strip, vilten matje en schouderblok. Critical Alignment Yoga is het lichaam zo uitlijnen dat spanning weg kan vallen en bewegingen weer ontstaan vanuit ontspanning en lichtheid. Zowel ontspanning als beweging en kracht komen aan bod en ondersteunen elkaar.

 Yang Yin
Yang Yin

De staande actieve Yang houdingen geven kracht en energie. Je eindigt met de helende kracht van Yin Yoga.

 Pilates
Pilates

Pilates is de basis voor alle trainingen. Bij deze coretraining komt elke beweging vanuit een centraal punt, namelijk je core, het centrum van je lichaam. Een sterke core, ook wel power house genoemd, geeft je met elke activiteit meer kracht en balans en vermindert het risico op blessures.

Pilates Gold
Pilates Gold

Pilates Gold helpt senioren om fit, sterk en soepel te blijven. In deze les ligt de nadruk op een goede houding, rechtop staan, corestability en soepel blijven. Balansoefeningen om vallen te voorkomen zijn een vast onderdeel van deze les.

Pilates Yin
Pilates Yin

De body en mind les bij uitstek.

Wat onze leden zeggen

Jos

"Hele fijne sportschool. Top personeel en begeleiding, opzwepend en laat je je grenzen opzoeken en verleggen.​"

Jos

Person

"Bij Lomar Sportvilla is het net als thuiskomen door de persoonlijke benadering."

Person

Person

"Een gezellig familiebedrijf dat professionaliteit hoog in het vaandel heeft." 

Person

Paula

''Een prima personaltraining van trainer Wybren gehad! Speciaal gericht op wat ik kan, maar ook met wat sportieve uitdagingen!''

Paula

Yama

"Top sportcentrum! Het personeel is altijd behulpzaam en geeft deskundig advies om je persoonlijke doelen te bereiken."

Yama

arrow-left
arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Outdoor training tot X-Fittt bij Lomar Sportvilla

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 38 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Dieren. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness, Groepslessen, Fysiotherapie en Personal Training. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Lomar Sportvilla

Maak kennis met Lomar Sportvilla